BMW Service

Mini Service

BMW Repair Inclusive

Tryghed, også efter nybilsgarantien

Bliv godt kørende, længere

BMW Repair Inclusive forlænger den lovpligtige mekaniske nybilsgaranti og giver dig mulighed for at få afhjulpet mangler efter den normale garantiperiode på 24 måneder. Såfremt det måtte blive nødvendigt at få foretaget reparation af bilen i aftaleperioden/inden for det aftalte antal kilometer, er alle hermed forbundne omkostninger dækket af ordningen.

Denne pakke fås med gyldighedsperiode fra 3 til 6 år og antal kørte kilometer fra 60.000 til 200.000. Pakken er gældende fra bilens første indregistreringsdato og udløber når enten tiden eller kilometerne er overskredet.

 

Forudsætninger for aftalen

BMW Repair Inclusive kan gøres gældende, forudsat at du overholder kravene til brug af bilen, og at alle serviceintervaller, der måtte blive indikeret i bilen, er overholdt.

Følgende er ikke omfattet af aftalen: brændstof; urenheder i brændstofsystemet; skader på lak, karrosseri og udvendige dele; glasskader (ruder, lygter); afhjælpning af vindstøj, mislyde og lugtgener; dæk, dækskader og afbalancering af dæk; reparation af ikke-fabriksmonteret tilbehør, driftbatterier samt reparation af skader eller øget slitage, der kan tilskrives fejlagtig brug af bilen (fx motorskader pga. for lav oliestand og/eller deltagelse ved motorsportsarrangementer).

KOED BMW Update

Forbliv opdateret på nyheder, tilbud, inspiration og meget mere fra vores BMW-univers.