BMW Service

Mini Service

Vejle

Aut. BMW værksted i MY GARAGE Vejle

Indkørsel ved Shell tankanlæg bag om bygningen. Følg skiltning i gårdspladsen.

Åbningstider

Mandag - Torsdag07.30 - 16.00
Fredag07.30 - 14.00

Bmw service koed a/s vejle my garage

elkommen til BMW Service KOED A/S i Vejle. Vi har til huse i MY GARAGEs fantastiske omgivelser.

Vi råder over et top moderne aut. BMW værksted, der er etableret i 2020, med alt det seneste nye indenfor specialværktøj og IT, der sikrer vi er helt opdaterede i at arbejde med din BMW.

BMW Service er det fælles navn for autoriserede BMW værksteder i Danmark. BMW Service KOED A/S ligger vi langt mere i det, end blot en titel. Med over 25 års erfaring og passion for BMW, har vi opbygget en massiv ekspertise for det tyske premium mærke. KOED er kendt blandt BMW entusiaster i hele Norden. Vi holder ligeså meget af din BMW, som du selv gør. Vi står for høj kvalitet og faglighed, og hos os er din BMW i de bedste hænder. Vores kundetilfredshed ligger blandt landets højeste, og det er der en årsag til.

Vores værksteder bygger på kvalitet og passion for BMW, og vi anvender derfor altid kun originalt og anbefalet BMW værktøj, inkl. altid opdaterede diagnose værktøjer. Vores teknikere følger punkteligt BMWs uddannelser, og er derfor altid klar med den nyeste viden om BMWs biler. Høj kvalitet, effektivt arbejde og nyskabende teknologi – de tre søjler, som BMW Service bygger på, og som vores kunder kan stole på, både i dag og i morgen. Under udviklingsarbejdet på en ny model har BMW allerede overvejelser om serviceydelser og -koncepter med på tegnebrættet.

Målet er altid at tilbyde kunden førsteklasses service. Kun på denne måde kan vi sikre dig ubegrænset køreglæde.

Når vi udfører arbejder på din BMW, bliver det registreret i både bilens almindelige og elektroniske servicebog. Det sikrer dig mest mulig værdi, når du en dag handler din BMW.

Mit navn er Nikolaj Bligaard

Jeg er Service Manager hos BMW Service KOED A/S i Vejle, og det er mig du møder, når du afleverer og afhenter din BMW hos os.

Jeg står for den daglige drift af vores Vejle værksted, og sætter en ære i at yde den bedst mulige kundeservice, og naturligvis i at have de bedste og absolut dygtigste kolleger på værkstedet, der sørger for at din BMW får den bedste værkstedsoplevelse.

Du kan kontakte mig direkte via mail service.vejle@koed.dk eller tlf. 71 74 75 05.

Vi ses hos BMW Service KOED A/S – MY GARAGE Vejle

KOED BMW Update

Forbliv opdateret på nyheder, tilbud, inspiration og meget mere fra vores BMW-univers.