BMW Service

Mini Service

BMW Connected Drive

BMW ConnectedDrive omfatter alle digitale tjenester, der forbinder bilen intelligent med føreren, værkstedet og omverdenen.

Et væld af features og tilbud

Connected Drive handler om at give dig mere tid og fokus til at nyde køreglæden i din BMW via mange forskellige assistent-systemer og værktøjer, bl.a.

  1. BMW iDrive
  2. BMW App
  3. BMW Intelligent Personal Assistant
  4. Android Auto
  5. Apple Car Play
  6. BMW Connected Music
  7. BMW Concierge Service
  8. BMW Drive Recorder
  9. Brug sin smartphone som nøgle
  10. Remote Software Upgrade

 

Bemærk: Det er ikke alle modeller, der har Connected Drive, men kontakt os gerne og hør om din BMW har det – vi hjælper dig med glæde.

Digitale tilkøb til din BMW

I BMW ConnectedDrive Store har du mulighed for at udstyre din BMW med digitale services og ekstra services eller forlænge disse.

Det kan være alt fra ekstra sikkerhedssystemer, assistentsystemer der øger køreglæden, komfortsystemer, underholdning og meget mere.

Fælles for dem alle er, at de kan tilkøbes nemt og hurtigt, og med præcis den varighed du ønsker. Nogle af dem kan også testes gratis, så du kan se om de lever op til dine forventninger, inden du trykker køb.

Og er du i tvivl om noget i forbindelse med Connected Drive, så spørg os – vi har den rette viden, erfaring og svar på dine spørgsmål

KOED BMW Update

Forbliv opdateret på nyheder, tilbud, inspiration og meget mere fra vores BMW-univers.