BMW Service

Mini Service

Beskyttelse af data

Vi passer rigtig godt på dine oplysninger! Faktisk ligger de godt beskyttet på vores egen server, der er bl.a. er krypteret med et SSL certifikat.

Videregivelse og 3. part

Alle data du giver os i forbindelse med værkstedsbesøg, anvendes internt til regnskab og statistik. Alle data videregives til BMW Danmark A/S, der anvender disse til tilpasset markedsføring, statistik samt kundetilfredhedsundersøgelser. BMW Danmark A/S kan i visse tilfælde også dele oplysningerne imellem egne virksomheder, og virksomheder der er direkte tilknyttet BMW Danmark A/S, f.eks. til leasingtilbud fra BMW Finansial Services Danmark A/S.

Ingen øvrige 3. parts virksomheder har adgang til dine oplysninger, og vi videresælger ikke dine oplysninger til bureauer m.v.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, deles dine oplysninger ikke, og forbliver internt hos BMW Service KOED A/S.

Dataoplysninger og sletning

Ønsker du at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig, bedes du kontakte os på service@koed.dk. Du bedes oplyse dit navn, emailadresse, adresse samt telefonnummer, så vi kan identificere dig i vores database.

Nyhedsbrev og markedsføring

Vilkår ved tilmelding til BMW markedsføring:

Ved at afkryse boksen accepterer jeg, at BMW Danmark A/S, Borgmester Christiansens Gade 50, DK2450 København SV, de personlige oplysninger, som jeg har oplyst (f.eks. kontaktoplysninger og personlige oplysninger som fødselsdato og type kørekort, hobbyer og præferencer) til kundeservice, til specifik kommunikation af BMW-produkter og -tjenester samt til markedsundersøgelser. BMW Danmark A/S kan også videregive disse oplysninger til BMW Danmark A/S relaterede virksomheder (BMW Financial Services Danmark A/S) og til dets autoriserede forhandlere og servicepartnere (f.eks. favorit forhandler, den autoriserede partner for køb, vedligeholdelse eller rådgivning vedrørende min bil samt min regionale partner), der kan bruge mine data og kontakte mig til ovennævnte formål. Opdateringer kan (kun) deles mellem de virksomheder, der er tilknyttet BMW Danmark A/S

Vilkår ved tilmelding til BMW produkt- og serviceydelser:

Ved at markere dette felt accepterer jeg, at mine personlige data vil blive brugt til at oprette en individualiseret kundeprofil ved hjælp af en statistisk procedure. Takket være en sådan profil vil jeg være i stand til at modtage markedsføringsmeddelelser med oplysninger, der er relevante for mig, såsom personlige tilbud fra BMW Danmark A/S og de virksomheder, der er tilknyttet BMW Danmark A/S (BMW Financial Services Danmark A/S) samt dets autoriserede koncessionshavere og servicepartnere (f.eks. den foretrukne forhandler, den anerkendte partner for køb, vedligeholdelse eller rådgivning på min bil samt min regionale partner). Jeg er også enig i, at BMW Danmark A/S videregiver til min kundeprofil for ovennævnte specifikke formål til de virksomheder, der er tilknyttet BMW Danmark A/S, samt til dets autoriserede forhandlere, servicepartnere, og at disse virksomheder kan kontakte mig med relevante oplysninger. Når det er muligt, accepterer jeg, at følgende data, som jeg direkte har leveret eller genereret af min brug af BMW-produkter eller -tjenester, eller fra virksomheder tilknyttet BMW Danmark A/S og dets autoriserede forhandlere og servicepartnere, kan anvendes til udvikling af min profil: kontaktoplysninger (f.eks. navn, adresse, email-adresse)

KOED BMW Update

Forbliv opdateret på nyheder, tilbud, inspiration og meget mere fra vores BMW-univers.