Autoriseret BMW værksted i Århus og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW, på vores værksteder i Lystrup og Kolind.

Hvem er KOED?

BMW vinter 2018 - vintertjek til 595,- KOED Aarhus Nord. Autoriseret BMW værksted

KOED - Service BMW People

Dagligt har godt 30 ansatte deres gang i KOED koncernen, hvor alle hver især har særlige kompetencer indenfor BMW, som smelter sammen i en unik organisation, der er kendt blandt størstedelen af danske BMW ejere og entusiaster. Udover vores autoriserede BMW værksteder i Århus, Vejle og på Djursland, driver vi Danmarks absolut største BMW reservedelslager, hvor både nye og brugte dele distribueres via vores store kundebase.

Brugte dele ophugger vi selv på vores ISO 14001 godkendte autoophug, hvor titusindvis af biler gennem tiden er blevet miljøbehandlet, og i videst muligt omfang ophugget til genbrug af stadig fungerende kvalitetskomponenter. KOED er leveringsdygtig i alt indenfor BMW dele! Hos KOED handler alt om kvalitet – om det er de BMW dele vi sælger, servicen vi giver, reparationerne vi udfører, eller bilerne vi adskiller. Vi fokuserer på kvalitet, for det er det vi ønsker at give videre til kunderne.

Hvad angår de reservedele vi sælger, er de inddelt i flere kategorier; nye og brugte BMW dele, originale og uoriginale dele, eftermarkedsdele og renoverede dele. Vores lange erfaring med mærket og via vores store netværk, ved vi hvem vi skal handle med for at få fat på de bedste eftermarkeds- såvel som renoverede dele

BMW dele i mere end 20 år

Virksomheden blev grundlagt i den østjyske by Koed i 1993 med fokus på ophugning af salg af BMW dele. I 1997 flyttede virksomheden til større lokaler i Kolind og blev fik samme år en ISO14001-certifikation. KOED beskæftiger mere end 20 dedikerede medarbejdere med stor passion for BMW, og vi har kunder i Danmark, men også eksport til Europa. I 2014 blev KOED autoriseret BMW serviceværksted og har i dag et af landets største lagre af nye og brugte BMW-reservedele med 38.000 nye reservedelsnumre + mere end 50.000 brugte dele på lager til levering fra dag til dag.

Hvad gør KOED unik på markedet?

Danmarks største lager af BMW-reservedele Danmarks største lager af BMW-reservedele – 38.000 nye reservedelsnumre + mere end 50.000 unikke brugte dele. Fordelt på 5000 m2 under tag.
Danmarks største og bedste udvalg i BMW reservedele Danmarks største og bedste udvalg i BMW reservedele. Alternative (OEM), Originale (OE), og eftermarkeds (AM), alle i højeste kvalitet – herunder unikke dele ingen andre tilbyder.
Forhandler af afmonteringsdele fra BMWs testbiler Forhandler af afmonteringsdele fra BMWs testbiler.
Vi er Power Seller på eBay Vi er Power Seller på eBay. Hvilket kun bekræfter vores seriøsitet, viden omkring BMW, samt vores meget hurtige og stabile leveringer
Høj kundetilfredshed – altid omkring 9,5 på Trustpilot Høj kundetilfredshed – altid omkring 9,5 på Trustpilot.
Vi leverer den rigtige del første gang – returraten er under 0,2%. Vi leverer den rigtige del første gang – returraten er under 0,2%.
Høj leveringssikkerhed – vi sender 96% af alle ordrer samme dag. Høj leveringssikkerhed – vi sender 96% af alle ordrer samme dag. (Lagervarer)
Unik mærke-erfaring gennem +20 års kontinuerligt og dedikeret arbejde med BMW. Unik mærke-erfaring gennem +20 års kontinuerligt og dedikeret arbejde med BMW.
Høj forsyningssikkerhed af ikke-lagerførte dele – natlige direkte leveringer fra BMW’s lagre. Høj forsyningssikkerhed af ikke-lagerførte dele – natlige direkte leveringer fra BMW’s lagre.
Den eneste danske leverandør af brugte BMW reservedele, der har et komplet og struktureret samarbejde med alle forsikringsselskaberne via Autoflex – alle vores brugte dele er registreret hos dem Den eneste danske leverandør af brugte BMW reservedele, der har et komplet og struktureret samarbejde med alle forsikringsselskaberne via Autoflex – alle vores brugte dele er registreret hos dem.
Danmarks største BMW online katalog med BMW reservedele, udstyr og værktøj. Danmarks største BMW online katalog med BMW reservedele, udstyr og værktøj.
Den eneste danske autoophugger, der er certificeret jfr. ISO14001:2015. Den eneste danske autoophugger, der er certificeret jfr. ISO14001:2015.

Vi skaffer selv meget sjældne BMW dele

Et næsten nyt M-Tech 1 skørtsæt til en E30, en ældre Hartge-fælg, der manglede for at gøre et sæt komplet, et originalt dørhængsel til en E9 og mange andre både trivielle såvel som eksotiske eksempler. Det er blot få eksempler på hvad vi skaffer til vores kunder – vi deler deres passion og ihærdighed, og finder på den måde de BMW dele som ingen andre aner hvor eller hvordan man får fat i. Besøg www.koed.dk