BMW Service

Mini Service

Om KOED

Vi dækker Aarhus, Djursland & Trekantområdet bredt.

Aut. BMW værksteder i Jylland

Drevet af vores stærke hold af BMW eksperter, med kundetilfredshed i absolut fokus. Med værksteder i Aarhus, Kolind og Vejle, har vi mulighed for at kunne servicere såvel nuværende som nye kunder i et bredere geografisk område. Værkstederne er beliggende på let tilgængelige placeringer i Lystrup i det nordlige Aarhus, Kolind centralt på Djursland og i MY GARAGE i Vejle, tæt ved Bilka og Bauhaus. Alle værkstederne ligger tæt på motor- eller hovedvej, og er nemme at komme til og fra, også i myldretid.

Siden åbningen af vores afdeling i Kolind, har vi ligget i top i BMWs kundetilfredhedsundersøgelser af alle autoriserede BMW værksteder. Det gør vi fordi vi tager vores kunder, og deres biler, yderst seriøst!

Hos KOED har vi været certificeret i miljøledelse jfr. ISO 14001 standarden siden 1997, så vi lever op til alle krav til at styre, overvåge og reducere vores co2-udledning samt forbrug og affaldssortering. Endvidere viser det også at vi løbende dokumenterer vores miljøforbedringer gennem fastsættelse af konkrete mål og handlingsplaner.

Alle vores værksteder er autoriserede BMW og MINI værksteder, hvilket sikrer et højt niveau af uddannelse af vores BMW teknikere, samt en lang række punkter, der alle gør, at vi kan tilbyde en værkstedsoplevelse blandt de bedste i Danmark.

Vi er BMW passionerede, og går ligeså meget op i din BMW, som du gør.

Vi er specialister i alt fra serviceaftaler, til eftermonteringsløsninger af originalt BMW udstyr.

Find din lokale afdeling her og tag kontakt eller kig forbi, og få et godt tilbud på dit næste service, og det, du går og drømmer om.

Vi glæder os til at byde dig og din BMW eller MINI velkommen!

KOED BMW Update

Forbliv opdateret på nyheder, tilbud, inspiration og meget mere fra vores BMW-univers.