Autoriseret BMW værksted i Århus og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW, på vores værksteder i Lystrup og Kolind.

Aut. BMW Service Værksted

BMW Service KOED - BMW værksteder i Århus, Vejle og Kolind

BMW Service. Autoriserede BMW værksteder i Århus, Vejle og Kolind.

BMW Service er det fælles navn for autoriserede BMW værksteder i Danmark. Hos BMW Service KOED A/S ligger vi langt mere i det, end blot en titel. Med over 25 års erfaring og passion for BMW, har vi opbygget en massiv ekspertise for det tyske premium mærke. KOED er kendt blandt BMW entusiaster i hele Norden. Vi holder ligeså meget af din BMW, som du selv gør. Vi står for høj kvalitet og faglighed, og hos os er din BMW i de bedste hænder. Vores kundetilfredshed ligger blandt landets højeste, og det er der en årsag til.

Vores værksted bygger på kvalitet og passion for BMW, og vi anvender derfor altid kun originalt og anbefalet BMW værktøj, inkl. altid opdaterede diagnose værktøjer. Vores teknikere følger punkteligt BMWs uddannelser, og er derfor altid klar med den nyeste viden om BMWs biler.

Høj kvalitet, effektivt arbejde og nyskabende teknologi – de tre søjler, som BMW Service bygger på, og som vores kunder kan stole på, både i dag og i morgen. Under udviklingsarbejdet på en ny model har BMW allerede overvejelser om serviceydelser og -koncepter med på tegnebrættet.

Målet er altid at tilbyde kunden førsteklasses service. Kun på denne måde kan vi sikre dig ubegrænset køreglæde.

Når vi udfører arbejder på din BMW, bliver det registreret i både bilens almindelige og elektroniske servicebog. Det sikrer dig mest mulig værdi, når du en dag handler din BMW.

Autoriseret BMW service værksted i Århus, MY GARAGE Vejle og på Djursland. Vi udfører service- og reparationsarbejder på din BMW,.

BMW Service værksted - i Århus, Vejle og Kolind.

Siden åbningen af vores autoriserede BMW Service værksted i Kolind i 2014, har vi haft et ønske om, at udvide vores værkstedskapacitet, og på sigt blive landsdækkende.

Løsningen blev i 2018 et nyt autoriseret BMW Service værksted i Lystrup i det nordlige Århus. Med etableringen af Lystrup værkstedet, blev alle sejl sat ind. Målet var, og er, at være rammen om BMW ejerens foretrukne autoriserede værksted! Af samme grund er intet blevet overladt til tilfældighederne, da værkstedet på Rokhøj 18 blev tegnet.

Nu er vi stolte over åbningen af yderligere et autoriseret BMW værksted, beliggende i fantastiske rammer i MY GARAGE i Vejle!

Resultatet er vi yderst stolte af, og vi glæder os til at vise vores værksteder frem for dig. Kontakt os hvis du har spørgsmål, ønsker en pris på BMW service, eller blot vil forbi og se et af vores værksteder. Du kan også bestille tid online nu, nemt, bekvemt og hurtigt.

Vi har autoriserede BMW værksteder beliggende i Lystrup, Aarhus MY GARAGE, Vejle og Kolind, Djursland. Dermed dækker vi Øst, Midt- og Sønderjylland bredt. Alle vores værksteder ligger optimalt i forhold til trafik. Værkstederne i Århus og Vejle ligger blot 3 minutter fra motorvejen.

Vores målsætning er at servicere og vedligeholde alle nye og ældre BMW biler, sørge for usnobbet og god og professionel behandling af vores kunder. Vi betjener vi os af det mest avancerede højteknologiske testudstyr for hurtig fejlfinding, effektiv vedligeholdelse og optimal sikkerhed.

Vores mekanikere og teknikere opdaterer deres specialviden om netop din bil, med løbende BMW kurser. Det vil altid være den værkfører der tager imod din BMW, der følger bilen hele vejen gennem værkstedsbesøget. Han vejleder dig, så du opnår du den bedste og sikreste kørsel, og du vil få at vide hvis der eks. er kommet nye opdateringer eller fabrikskampagner.

Mens vi servicerer din bil er du velkommen til at benytte vore kundefaciliteter. Vi har en rolig kundelounge hvor du kan benytte vor trådløse internetopkobling og sidde i fred med computer, se nyheder på TV, læse dagens avis og få serveret kaffe/vand.

Tættere på kunderne

Vi har kunder fra hele landet, og søger derfor hele tiden at udvide vores kapacitet, så vi kommer så tæt på kunden som muligt.

”Vi spørger regelmæssigt os selv, hvordan vi kan give flere kunder mere og bedre service, og for os lå der 2 oplagte løsninger lige for: Der skulle et værksted mere til, placeret tættere på vores primære målgruppe, og dertil skulle vi etablere et større værksted”, fortæller Henrik Høstrup Sørensen, indehaver af KOED A/S, og fortsætter:

”Vores mantra er Serving BMW People, og med vores nye værksteder kan vi gøre netop dette ved at reducere vores primære målgruppes transporttid og ikke mindst ventetiden på en aftale på værkstedet.”

Fra 1 autoriseret BMW værksted til 3 autoriserede BMW værksteder

Fra opstarten i Kolind i 2014, udvidelse med større værksted i Lystrup i 2018, til åbningen af nyt BMW værksted i de luksuriøse rammer i MY GARAGE i Vejle. Vi har oplevet fantastisk vækst i de seks år, KOED har drevet autoriserede BMW og MINI værksteder. Vi sørger for at følge med, sørger altid for at have kunden i fokus, og sørger naturligvis for at have den nyeste viden, udstyr og branchens bedste medarbejdere.

Det gør os i stand til at servicere og reparere alle BMW-modeller, inkl. de elektriske, fx de futuristiske i3-modeller, den sportslige i8, og hele BMW's kommende modelprogram af el- og hybridbiler. Dermed er der skabt de bedste rammer for endnu flere og mere tilfredse BMW-kunder.

”Vi føler en forpligtelse omkring at fremtidssikre vores værksted, så vi kan tage os godt af alle BMW-ejere. Samtidig har vi været super heldige at få fat på nogle rigtig gode folk, der forstår sig på alt fra ny teknologi til personlig service. Jeg er personligt rigtig stolt af at vi bl.a. har fået nogle af Danmarks bedste BMW i-teknikere med på holdet, så nu kan fremtidens biler bare komme an.” fortæller Henrik Høstrup Sørensen.

KOED er garant for god service

Vi hos KOED holder hvad vi lover, og vi er ikke bange for at love vores kunder meget. Det viser vores kundetilfredshed og flotte Trustpilot-rating med al tydelighed.

I en branche med mange, næsten identiske udbydere af BMW-service og reparation, er og bliver de 2 største differentieringsfaktorer den personlige service og høj troværdighed.

KOED har været drevet af passion og dedikation til BMW siden 1993, hvor virksomheden blev etableret med speciale i salg af reservedele og tilbehør til BMW. I særdeleshed siden 2014, hvor værkstedet i Kolind blev etableret. Vores nye værksted er endnu en formidlingskanal af virksomhedens høje serviceniveau.